dimarts, 23 de setembre de 2008

habemus web

per fi tenim web. La Montserrat Farrés, en Merwan Chaverra i jo ens hem associat, i consolidem la feina que venim fent junts des de l'any 2001 sota el nom d'MMJarquitectes. L'adreça és www.mmjarquitectes.net , i en ella es recull part de la feina que hem vingut realitzant tots aquests anys junts o per separat. Espero que interesso algú!

3 comentaris:

7è ha dit...

Enhorabona!

Medit ha dit...

està bé la web... ordenada, neta, s'entén ràpid, transicions àgils, res de porqueria flash pel mig, ... "simple and clean", com haurien de ser totes les webs-portfolio d'arquitectes.

us posaré a la llista -figura't, estaràs al mateix llistat que Mnèsicles, Berenguer de Montagut, Andrea Palladio, Domènech i Montaner i Josep Llinàs-, que és historiografia alternativa, però, què cony, és molt més guay que la casposa historiografia oficial -amb perdó de mr. Ignasi de Solà-mOrales i el duo Pizza Quatre Rovires-

us hauria de posar al 2003, perque és l'any de la vostra "opera prima" (habitatge a St Cugat, els concursos no guanyats no compten)... però, ja que tinc 3 "slots" de fotos lliures al 2004, faré trampa -és el què té la historiografia pirata- i us colaré al 2004 (habitatge a Vacarisses) perque aparegueu al costat de... (redoble de tambors)... Herzog & de Meuron!! how about that, huh?!

heu caigut a la teranyina .. sou història... més ben dit, ja esteu historiografiats!
Rock'n'roll!

jaume prat ha dit...

Què puc dir? Gràcies! Estàs veient el resuptat de molts mesos de feina (he consultat a la llibreta i els primers esbossos són de desembre de 2007), disseny a ma i a ordinador, maquetes varies, recopilació d'informació, etc etc. A part de la feina (llogada) de Joan Escofet, dels Straddle 3, que ens ha programat la web, donat molts consells, suport i entusiasme.
Per cert que dilluns començo (curs nou, vida nova: sempre he cregut que l'any comença al setembre i no al gener) el doctorat per a fotre canya tots aquests aborrits que tracten l'arquitectura com si fos una peça de museu, esclerotitzada, fetitxista, aborrida, tan morta com un mamut llanut.
Així que tu ho has dit: Rock n'Roll!